User login

Navigation

Global IMC Network

Εμβόλια που «καταστέλλουν θεραπευτικές πράξεις» ~ Η νέα υστερία για την ιλαρά


► Οπλιστείτε με γνώση για τα νομικά και ιατρικά σας δικαιώματα
► Τι λέει η πραγματική Επιστήμη για το θέμα

Αντίθετα στους ανεγκέφαλους αφορισμούς που εκπέμπτει το αυταρχικό ιατρικό κατεστημένο και οι εταιρείες φαρμάκων, η καταξιωμένη παθολόγος γιατρός Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου-Γρίβα πρόσφατα αφιέρωσε 20 λεπτά από τον πολύτιμο της χρόνο για να μας ενημερώσει για μερικές πτυχές της ιατρικής αλήθειας για την ιλαρά και τα εμβόλια... που οι εξουσίες δεν επιτρέπουν να λέγονται. Η συνέντευξη της, αυτούσια στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του Ρά διοΛόγος, είναι εδώ - αληθινά αξίζει!

Αν προτιμάτε να διαβάσετε την περίληψη παρακαλούμε δείτε το πιο κάτω κείμενο, είναι παρμένο από άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα Πρωινός Λόγος (με κάποια επιμέλεια για βελτίωση της αναγνωσιμότητας).

Η άλλη άποψη για τον εμβολιασμό των παιδιών
Η ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ – ΓΡΙΒΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
http://tinyurl.com/Alexandra-Griva-Ilara-Emvolia, 29/09/2017

Την άλλη άποψη για τα εμβόλια και το πόσο αυτά πρέπει να γίνονται ή όχι, κατέθεσε στο ράδιοΛόγος και τον Λύσανδρο Ρήγα η Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου Γρίβα, παθολόγος από τη Θεσσαλονίκη .

«Σε σχέση με την ιλαρά και με όλα τα παιδικά και λοιμώδη νοσήματα και συγκεκριμένα με την ιλαρά, είναι μια πανάρχαια μέθοδος με την οποία ο οργανισμός οργανώνει την άμυνά του. Από την ηλικία των 9 μέχρι 15 ετών με τα άλλα παιδικά νοσήματα (ερυθρά – παρωτίτιδα), αποτελούν μια πράξη από τη μεριά του ανοσοποιητικού συστήματος, το οποίο χτίζεται στην παιδική ηλικία, για την οργάνωση του ανοσοποιητικού. Η ιλαρά, αυτό που την διαχωρίζει από την ερυθρά, είναι ότι υπάρχει μια έντονη αντίδραση αρχικά με τους βλεννογόνους του στόματος και του υπόλοιπου γαστρεντερικού συστήματος, δημιουργεί μια κατάσταση έντονης φλεγμονής των ματιών, οιδήματος, και μετά υπάρχει μια έξαρση στο θέμα της εμφάνισης κηλίδων στο σώμα, κυρίως στον κορμό και μετά στα άκρα. Όπως εμφανίζεται, έτσι και εξαφανίζεται. Mε τη σειρά εμφάνισης γίνεται και η απορρόφηση των στοιχείων που έχουν παραχθεί. Εγώ θα τα ενέτασσα αυτά όχι σε κάποιον ιό που μολύνει το σύστημα, αλλά σε μια προσπάθεια του οργανισμού να οργανώσει άμυνες στο σώμα του. Να οργανώσει αντισώματα τα οποία όταν εκτεθούν σε κάποιους λοιμογόνους ή μη διατροφικούς παράγοντες, κάνει ένα είδος καθαρίσματος που θα οδηγήσουν τον εχθρό από μέσα προς τα έξω», τόνισε η ίδια.

«Με την παρέμβαση της εξαφάνισης αυτών των 5 λοιμωδών νοσημάτων, έχουμε αντί για νοσήματα που έχουν μια μικρή και οξεία εμφάνιση, έχουμε εμφάνιση συστηματικών εσωτερικών παθήσεων όπως ο παιδικός διαβήτης, ο εσωτερικός διαβήτης, παθήσεις του αίματος (λευχαιμία), ρευματοειδής αρθρίτιδα κ.α. Αυτή η νίκη που λένε, ότι με την εξαφάνιση των 5 παιδικών λοιμωδών νοσημάτων, επετεύχθη μια νίκη για το ανθρώπινο είδος, βλέπουμε ότι διαψεύδεται με την εμφάνιση σταθερών τραγικών χρόνιων νοσημάτων. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε τμήματα που νοσηλεύονται χρόνια παιδάκια, με απειλητικές καταστάσεις.»

Για τα εμβόλια και την παιδική ηλικία ανέφερε: «Τα εμβόλια καταστέλλουν θεραπευτικές πράξεις. Σ' αυτές τις επιδημίες που περάσαμε όλοι όσοι έχουμε κάποια ηλικία... εγώ δεν ξέρω κανένα θύμα από την παιδική ηλικία μου. Παρόλα αυτά έχουμε τα μη μεταδιδόμενα νοσήματα που προανέφερα. Αυτό που λένε για την έξαρση, για μένα δεν ισχύει. Αυτές είναι ατομικές αντιδράσεις του οργανισμού. Αυτά τα νοσήματα χαρακτηρίζουν την ωρίμανση του ανοσοποιητικού συστήματος από καταβολής ανθρώπινης κοινωνίας. Είναι σαν να έχεις ένα εμβολιασμένο δέντρο και αυτό αναζητάει τις παλιές του ρίζες. Μέσα σε όλη αυτή την κατακρεούργηση, πιστεύω ότι στα παιδιά στα οποία θα αναδειχθούν τέτοιες αντιδράσεις, είναι σαν τα κλαδιά που έχουν εμβολιαστεί αλλά παρόλα αυτά η ρίζα επιμένει…».

Για τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων είπε: «Ένα παιδί από την ηλικία των 2 μηνών μέχρι την ηλικία των 6 χρόνων για να κάνει τα απολύτως απαραίτητα εμβόλια έχει κάνει 59 εμβολιασμούς και επειδή παράλληλα τα παιδάκια δεν έχουν οργανώσει το δικό τους αμυντικό σύστημα για να απαντήσουν στον ιό που μπαίνει, οι τελευταίες μελέτες λένε ότι "πρέπει" να γίνουν γενετικά μεταλλαγμένα εμβόλια».

Επίσης, τόνισε πως η διατροφή παίζει τον πρώτιστο ρόλο, λέγοντας πως η κύρια αιτία είναι ότι το σύστημά μας δεν αφήνεται μέσω της διατροφής και των εμβολιασμών, να οργανώσει την άμυνά του. «Παλαιότερα δεν νοσούσαν τα παιδιά. Πρέπει να δούμε την αναντιστοιχία του τότε με του τώρα», ανέφερε επίσης, κάνοντας λόγω για «μοντέλα και τρομοκρατίες που μας επιβλήθηκαν και από κάτω έχουν μια πρόθεση από μεγάλα και κυρίαρχα κέντρα, δημιουργίας βαριών και πολυδάπανων ασθενειών».

Η συμβολή των φρούτων και των λαχανικών

Για τις κατάλληλες τροφές που ενδείκνυνται, απάντησε πως «το σώμα μας είναι φτιαγμένο για να τρώει καρπούς, βλαστούς, φρούτα και λαχανικά και όταν αυτό καταστρατηγείται με βιομηχανοποιημένες τροφές, όπως τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τυποποιημένες τροφές, δεν έχουν δομή και ταυτότητα που μπορεί ο οργανισμός να την αναγνωρίζει και να τη διασπά… Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει παρέμβαση στην τροφή και όλα αυτά καταλήγουν στην εμφάνιση χρόνιων γεροντικών νοσημάτων στα παιδιά… Εμείς έχουμε σε αφθονία φρούτα και λαχανικά. Επειδή τα παιδιά δεν μπορούν πλέον να τρώνε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, εμφανίζουν κακοήθειες. Είναι μια επαναδιαπραγμάτευση του πως θέλουμε να ζήσουμε. Μέσω των μεθοδεύσεων εξαπλώνονται θεωρίες. Θα μας εξωθήσουν στα κοινωνικά φαινόμενα μεγάλων τραγωδιών, να καταγγέλλει ο γείτονας τον γείτονα, επειδή έχει διαφορετική άποψη. Στην Ευρώπη και στην Αυστρία τουλάχιστον, ο εμβολιασμός είναι προτεινόμενος και όχι επιβαλλόμενος».

* * * 

■ Πως θα διαχειριστούμε ανεπιθύμητες ιατρικές παρεμβάσεις;

Υπενθυμίζουμε πως τα εμβόλια είναι δικαίωμα και δεν είναι υποχρεωτικά δια νόμου. Απεναντίας, ο νόμος διασφαλίζει το αντίθετο! Ο Χάρτης Δικαιωμάτων των Ασθενών, που είναι εντοιχισμένος στο Σύνταγμα όλων των κρατών-μελών της ΕΕ, παρέχει πολύ δυνατή νομική προστασία από όσες ιατρικές θεραπείες είναι ανεπιθύμητες.

Ο Ευρωπαϊκός Χάρτης των Δικαιωμάτων των Ασθενών (2002) αποτελεί μέρος του Κοινοτικού Κεκτημένου και των Εθνικών Δικαίων. Οι Κυβερνήσεις σε Κύπρο και Ελλάδα είναι υποχρεωμένες δια νόμου να εφαρμόζουν αυτά τα Δικαιώματα χωρίς καμία παρέκκλιση.

Στον Χάρτη καθορίζονται ξεκάθαρα και χωρίς καμία δυνατότητα παρερμηνείας ή παρανόησης, το ότι οι ασθενείς έχουν το δικαίωμα να απορρίψουν όποια θεραπεία δεν θέλουν, και να επιλέξουν όποια θεραπεία θέλουν:

«4. Το Δικαίωμα στη Συναίνεση
...Ο ασθενής έχει δικαίωμα να αρνηθεί οποιαδήποτε θεραπεία ή ιατρική παρέμβαση και το δικαίωμα να αλλάξει γνώμη για αυτό κατά τη διάρκεια της θεραπείας, διακόπτοντας την.

«5. Το Δικαίωμα στην Ελεύθερη Επιλογή
Το κάθε άτομο έχει το Δικαίωμα να Επιλέγει Ελεύθερα ανάμεσα σε διαφορετικές θεραπευτικές διαδικασίες και παροχείς των στη βάση επαρκούς πληροφόρησης»:
Η Ευρωπαϊκή χάρτα των Δικαιωμάτων των Ασθενών στην Αγγλική
http://ec.europa.eu/health/ph_overview/co_operation/mobility/docs/health_services_co108_en.pdf

Στην ουσία, τα πιο πάνω Δικαιώματα έχουν θεσπίσει σε νόμο το δικαίωμα μας να απαιτούμε από τους γιατρούς να εφαρμόζουν την ανώτατη ιατρική ηθική και επιστημονική καθοδήγηση που μας κληροδότησε ο Ιπποκράτης με το δίδαγμα "προπαντός μη βλάψεις" («ασκείν περί τα νουσήματα δύο, ωφελέειν ή μη βλάπτειν»). Με αυτό, ο Ιπποκράτης καθιέρωσε το ότι η ανώτατη μορφή ιατρικής ξεκινά με τις αβλαβείς μορφές θεραπείας: μόνο αν αυτές αποδειχθούν ανώφελες προχωρούμε σε πιο ριψοκίνδυνες θεραπείες.
Αν υπάρχουν τρόποι να γίνει πρόληψη ή θεραπεία των ασθενειών χωρίς να εκτεθούμε στους κινδύνους από τα εμβόλια, τότε δικαιούμαστε να το ζητούμε αυτό, και οι γιατροί μας έχουν υποχρέωση να προσπαθήσουν να το προσφέρουν.


■ Μα τι γίνεται με την "ανοσία της αγέλης"; Πόσο αποτελεσματικά είναι τα εμβόλια; Πόσο κίνδυνο αποτελούν για την κοινωνία τα άτομα που δεν εμβολιαστήκαν;

Μελετήστε τι λέει και η ανοσολόγος γιατρός Τετυάνα Ομπούκανυτς (Tetyana Obukhanych, PhD ) στο πιο κάτω άρθρο. Πολύ ορθά αναφέρει ότι δεν είναι όλα τα εμβόλια το ίδιο πράμα (όπως και οι ασθένειες και τα άτομα διαφέρουν μεταξύ τους), και ότι για το κάθε ένα προκύπτουν διάφορα θέματα αποτελεσματικότητας ή κινδύνων, καθώς και διαφορετικά ιατρικά φαινόμενα που απαιτούν από μας ΟΡΘΗ ερμηνεία και επιστημονική αντιμετώπιση, όχι αυταρχικές και δικτατορικές επιβολές.

Ειδικά για το εμβόλιο της ιλαράς αναφέρει πως σε κοινότητες όπου έχει επιτευχθεί 99% εμβολιασμός ΠΑΛΙΝ προκύπτουν περιστατικά και ότι αυτά εμφανίζονται σε ήδη εμβολιασμένα άτομα, συχνά ενήλικες. Άρα η περίφημη "ανοσία της αγέλης" δεν ισχύει και ούτε καν απόλυτη αποτελεσματικότα δεν παρέχει το εμβόλιο. Υπάρχουν άτομα που έχουν γενετική προδιάθεση για αντίσταση στο εμβόλιο, και αυτά έχουν μετρηθεί να είναι γύρω στο 5% του πληθυσμού. Το εμβόλιο παρέχει μια φθίνουσα ανοσία στην ιλαρά που χάνεται σε μερικά χρόνια, ενώ η φυσική ανοσία που παρέχει η ίδια η ασθένεια (και ο θηλασμός) αντέχει εφ' όρου ζωής.

Επιπλέον, αναφέρει η γιατρός, τα βρέφη δεν κατέχουν ανοσοποιητικό μηχανισμό για να αξιοποιήσουν τα εμβόλια της ιλαράς, αλλά σε φυσικούς πληθυσμούς (χωρίς εμβόλια) λαμβάνουν την ανοσία από τις μητέρες μέσω θηλασμού. Ενώ σήμερα οι μητέρες που έχουν εμβολιαστεί ΔΕΝ κατέχουν αποτελεσματική ανοσία που να μπορούν να την μεταφέρουν και στα βρέφη μέσω θηλασμού, και τα βρέφη μένουν εκτεθειμένα στη ασθένεια.

Πέραν της ατομικής υγείας, στον ευρύτερο χώρο της δημόσιας υγείας έχει επικρατήσει το επικίνδυνο παραμύθι πως τάχα τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί "αποτελούν κίνδυνο" για τους άλλους, και ήδη δημιουργείται κλίμα όπου ενθαρρύνονται οι άνθρωποι σε δηλώσεις και πράξεις έχθρας όχι μόνο προς αυτούς που δεν εμβολιάζονται αλλά ακόμα και σε αυτούς που απλώς επιζητούν δημόσιο διάλογο για την ασφάλεια ή αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Όπως δήλωσε πιο πάνω και η κα Αλεξάνδρα Ευθυμίου Γρίβα για αυτή την ιατρική τρομολαγνεία: "Μέσω των μεθοδεύσεων εξαπλώνονται θεωρίες. Θα μας εξωθήσουν στα κοινωνικά φαινόμενα μεγάλων τραγωδιών, να καταγγέλλει ο γείτονας τον γείτονα, επειδή έχει διαφορετική άποψη."

Η ανοσολόγος γιατρός Τετυάνα Ομπούκανυτς θέτει τα πράγματα στην ορθή τους βάση:

• Ο τέτανος δεν είναι μεταδιδόμενη ασθένεια, και το εμβόλιο παρέχει μόνο ατομική προστασία. Ουδείς απειλείται από το άτομο που δεν εμβολιάστηκε!

• Το εμβόλιο για την πολυομυελίτιδα που είναι φτιαγμένο από αδρανοποιημένο ιό παρέχει προστασία για το άτομο αλλά ΔΕΝ σταματά την μετάδοση του ιού. Η μετάδοση του ιού παρεμποδίζεται μόνο με "στοματικό εμβόλιο" (φάρμακο ανοσίας) που χορηγείται στοματικά, όπως τα πλείστα φάρμακα.

• Το εμβόλιο για την διφθερίτιδα (DTaP vaccine) είναι μόνο για ατομική προστασία. Δεν σταματά την μετάδοση του βακτηρίου, και άρα δεν προσφέρει κάποια προστασία ή ασφάλεια στις επαφές των ανθρώπων στους δημόσιους χώρους.

• Το ίδιο ισχύει και για το εμβόλιο για τον κοκκύτη (pertussis - είναι μες το ίδιο εμβόλιο όπως και πιο πάνω, DTaP vaccine). Η γιατρός παρέχει τις επιστημονικές έρευνες που απέδειξαν πως και αυτό το εμβόλιο είναι μόνο για ατομική προστασία και ότι δεν σταματά την μετάδοση του μικροβίου στις ανθρώπινες επαφές. Επιπλέον, τα άτομα που έχουν λάβει την πιο πρόσφατη εκδοχή του εμβολίου, είναι πιο ευάλωτα από τον υπόλοιπο πληθυσμό σε λοίμωξη από μια συγκεκριμένη μορφή του ιδίου του μικροβίου του κοκκύτη (PRN-negative strains). Με άλλα λόγια τα εμβολιασμένα άτομα είναι ΠΙΟ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΑ και άρα πιο επικίνδυνα για την δημόσια υγεία από τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί.

• Το εμβόλιο του αιμόφιλου της γρίπης τύπου Β (Hib - Haemophilus influenzae type b) παρέχει προστασία μόνο από μολύνσεις του συγκεκριμένου τύπου Β του μικροβίου. Η αντίδραση της φύσης στο εμβόλιο ήταν να πολλαπλασιάσει την κοινότητα των μικροβίων γρίπης των άλλων τύπων, και τώρα η γενεά των παιδιών που είχαν λάβει αυτό το εμβόλιο είναι ευάλωτα σε μολύνσεις των άλλων τύπων γρίπης (ονομάζονται Α, Γ, Δ, κοκ, δηλαδή H. influenzae types a through f). Αυτοί οι τύποι του μικροβίου προκαλούν πολύ χειρότερες και επικίνδυνες ασθένειες που απειλούν και τους ενήλικες. Η προκατάληψη εναντίον των ατόμων που δέν εμβολιάστηκαν με το Hib σε μια εποχή όπου κυριαρχούν ασθένειες από τους άλλους τύπους (Hia, Hic, Hid, κοκ) είναι παραλογισμός.

Στο κείμενο της η γιατρός παραθέτει τις επιστημονικές παραπομπές που τεκμηριώνουν όλα τα πιο πάνω. Επίσης υπενθυμίζει πως τα άτομα που έχουν ευπάθειες του ανοσοποιητικού και που δεν μπορούν να εμβολιαστούν, μπορούν να προστατευτούν από την ιλαρά και άλλες ιογόνες παθήσεις λαμβάνοντας το φάρμακο που ονομάζεται ανοσοσφαιρίνη (immunoglobulin).
Κάποια εμβόλια σώζουν ζωές. Κάποια τις καταστρέφουν:

Harvard Trained Immunologist Demolishes California Legislation That Terminates Vaccine Exemptions
http://circleofdocs.com/harvard-trained-immunologist-demolishes-california-legislation-that-terminates-vaccine-exemptions

■ Υπάρχει πράγματι κίνδυνος από την ιλαρά;

Ουδείς απέθανε ποτέ από την ιλαρά. Ακόμα και το όνομα της ασθένειας, που παράγεται από το ιλαρός (=χαρούμενος, φαιδρός), προέκυψε λόγω του ότι είναι αβλαβής η ασθένεια. Για χιλιάδες χρόνια στην Κύπρο, ακόμα και μέχρι πριν είκοσι χρόνια, υπήρχαν πάντα από μερικές εκατοντάδες ως μερικές χιλιάδες παιδιά ανά έτος που περνούσαν την ιλαρά. Θεωρείτο από τον πληθυσμό ΚΑΙ από την ιατρική κοινότητα ως σημαντικό και πολύτιμο μέρος της βιολογικής ολοκλήρωσης του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Όπως και είναι στην πραγματικότητα.

Όσοι θάνατοι καταλογίζονται σήμερα στην ιλαρά αφορούν ΑΛΛΕΣ παθήσεις και ασθένειες, εκ των οποίων κάποιες είναι ιατρογενείς - για παράδειγμα η καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος με ανοσοκατασταλτικά "φάρμακα", εκθέτει τα παιδιά σε θανατηφόρο κίνδυνο από αβλαβείς παθήσεις όπως την ιλαρά. Κάποιοι θάνατοι που προέκυπταν στο παρελθόν από πνευμονία ή εγκεφαλίτιδα (φλεγμονή στον εγκέφαλο), σήμερα για λόγους προπαγάνδας και διαφήμισης αποδίδονται στην ιλαρά. Δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη πως αυτοί οι θάνατοι προκλήθηκαν από τον ιό της ιλαράς. Ο υποσιτισμός, που καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα, και οι κακές συνθήκες υγιεινής (πχ. απουσία αποχέτευσης) έχουν πιο πολλά να κάμουν με αυτό και όχι ο ιός.

Αν υπάρχουν πράγματι επιστημονικές αποδείξεις πως αυτός ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ιός ευθύνεται για τους θανάτους γιατί δεν δημοσιεύονται; Υπάρχουν καθιερωμένα επιστημονικά πρωτόκολλα με τα οποία οι επιστήμονες μπορούν να αποδείξουν αν πράγματι ένας ιός προκαλεί μια συγκεκριμένη ασθένεια ή όχι - συμπεριλαμβάνουν τα Κριτήρια του Κοτς (Koch's postulates) και τα Κριτήρια του Μπράντφορντ Χιλλ (Bradford Hill criteria) μέσω των οποίων στενεύει πολύ ο κύκλος των "ύποπτων" παθογόνων, την Διαφορική Διάγνωση (Differential Diagnosis) μέσα από την οποία διαχωρίζουμε αν ο ασθενής έπασχε από το άλφα αλλά πέθανε από το βήτα, και το Ξυράφι του Όκχαμ (Occam's razor) που επιβάλλει απλούστευση και Φειδωλία στις Ερμηνείες (Law of Parsimony), μέσω του οποίου συγκεκριμενοποιούνται και ελαχιστοποιούνται οι πολλαπλές ερμηνείες για τα φαινόμενα. Με αυτά τα επιστημονικά εργαλεία και την πληθώρα τεχνικών μέσων που διαθέτουμε σήμερα, θα ήταν πολύ απλό να αποδωθούν οι θάνατοι στην ιλαρά αν αυτή ήταν η αιτία θανάτου.

Γιατί όμως διαρκώς προκύπτουν επιστημονικές μελέτες που αποδίδουν αυτούς τους θανάτους σε υποσιτισμό, αβιταμίνωση, ακραία φτώχεια, εξάντληση κλπ;

Να δύο τέτοιες μελέτες, υπάρχουν πολλές:

Undernutrition as an underlying cause of child deaths associated with diarrhea, pneumonia, malaria, and measles
http://ajcn.nutrition.org/content/80/1/193.full
και
Vitamin supplements reduce deaths caused by measles and diarrhea, study finds
https://www.sciencedaily.com/releases/2010/12/101207191447.htm

Όσον αφορά τους θανάτους του παρελθόντος, μπορείτε να δείτε πιο κάτω τα επίσημα αρχεία. Στις ΗΠΑ έχουμε κατά μέσον όρο 10 θανάτους "από ιλαρά" ανά 100.000 άτομα στην αρχή του περασμένου αιώνα. Καταπολεμείται ο υποσιτισμός, κτίζονται υπονόμοι, μπαίνουν σωλήνες τρεχούμενου νερού και εστίες θέρμανσης στα σπίτια, και οι θάνατοι ως δια μαγείας εξαφανίζονται - στην δεκαετία του 1950 σχεδόν δεν είναι καν μετρήσιμοι λόγω του ότι πλησιάζουν το μηδέν. Αυτά.... δέκα χρόνια πριν εφευρεθεί το εμβόλιο, και περίπου τριάντα με σαράντα χρόνια πριν εγκαθιδρυθεί ως "απαραίτητο". Που είναι οι "δεκάδες εκατομμύρια" θάνατοι από τους οποίους μας έσωσε το εμβόλιο ιλαράς;  

Μπορείτε να τα δείτε και πιο κάτω στις δύο εικόνες. Η πρώτη από τις ΗΠΑ και η δεύτερη τεκμηριώνοντας την ίδια περίπου τάση από την Αγγλία και Ουαλλία.

Ενώ λοιπόν είχαμε την ιλαρά εδώ κατά εκατοντάδες και χιλιάδες ετησίως μέχρι πρόσφατα και χωρίς ποτέ σημαντικές ιατρικές επιπλοκές, εμφανίζεται στο προσκήνιο το εμβόλιο, ανοίγεται ο ορίζοντας μιας τεράστιας κερδοφορίας, και εμφανίζεται η προπαγάνδα για την "επικίνδυνη" τάχα νόσο με τις φοβερές φωτογραφίες και την διαστρέβλωση της ιστορίας. Αν ανατρέξετε σε δημοσιεύματα του παρελθόντος θα δείτε πως οι θάνατοι αποδίδοντο στις πραγματικές αιτίες: αν κάποιος πέθαινε από πνευμονία, οι γιατροί εκεί απέδιδαν τον θάνατο. Σήμερα έχουν παραχαράξει την ιατρική ιστορία σε βαθμό που ισχυρίζονται πως τάχα "εκατομμύρια θάνατοι" προκαλούντο από την ιλαρά και πως τάχα το εμβόλιο "μας έσωσε" από αυτούς.

Ψάξετε και θα το δείτε: πουθενά σε βιβλίο, μυθιστόρημα ή ταινία, ούτε σε ιατρικό βιβλίο πριν από το 1980 δεν προκύπτει πουθενά η φράση "πέθανε από ιλαρά". Μάλιστα οι ιατρικές αρχές θεωρούν πως ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΣΙΑ απλώς και μόνο αν γεννήθηκες πριν το 1957. Ακόμα και αν δεν πέρασες από τη νόσο. Το εμβόλιο δεν υπήρχε το 1957! Η επιστήμη θεωρεί ότι κατέχεις ανοσία μόνο και μόνο επειδή ζώντας ανάμεσα στους ανθρώπους, είτε πέρασες από την ασθένεια είτε όχι, ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΝΟΣΙΑ - χωρίς εμβόλιο! Πως είναι δυνατό αυτό; Τι λέει για τον φυσικό μηχανισμό ανοσίας;

Σε αντίθεση με όλα αυτά λοιπόν, τώρα καταγράφηκαν στην Ελλάδα περίπου 200 περιστατικά και ξαφνικά μιλούν όλοι για "επιδημία"! Οι οργανώσεις γιατρών παν στη Βουλή και απαιτούν η Πολιτεία να δείξει πυγμή, και να επιβάλει δια της βίας και μέσω νόμων όποια εμβόλια αποφασίσουν οι μεγάλες εταιρείες φαρμάκων "για το καλό μας". Αντί οι γιατροί να λεν "κάποτε στην Κύπρο είχαμε εκατοντάδες και χιλιάδες περιστατικά και δεν ανησυχούσαμε", τώρα ακούουν για 200 περιστατικά στην Ελλάδα και φωνάζουν "επιδημία"!

■ Και τι θα γίνει με την έξαρση του ιατρικού αυταρχισμού και της φασιστικής νοοτροπίας που προωθεί;

Σίγουρα υπάρχουν κάποια άτομα που είναι εάλωτα και ευπαθή αν δεν λειτουργεί το ανοσοποιητικό τους σύστημα, που πρέπει να προστατευτούν από την ιλαρά. Αλλά το να εμβολιαστεί όλος ο πλανήτης είναι ανέφικτο, ΚΑΙ άδικο. Θα πρέπει να βρεθούν τρόποι να θεραπευτεί το ανοσοποιητικό αυτών των ασθενών, όχι να επιβληθεί μια τρέλα στους υπόλοιπους δια της βίας.

Η προπαγάνδα που ανέκυψε πρόσφατα για τα εμβόλια και την ιλαρά έφερε στο προσκήνιο μερικές από τις χειρότερες εκδοχές αυταρχισμού στην κοινωνία μας. Εμφανίζονται αντιπρόσωποι των ιατρικών οργανώσεων στη Βουλή και απαιτούν να επιβληθούν τα εμβόλια δια νόμου! Απαιτούν να "στραφεί η Πολιτεία εναντίον των αντιεμβολιαστών" (αυτό επί λέξει). Και ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος δημοσιεύει απειλή για φίμωση και αποβολή όσων γιατρών τολμούν να εκφράζουν ανησυχίες για την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα των εμβολίων:

"«Έχει γίνει ξεκάθαρο ότι εάν γιατρός μέλος μας αποτρέπει ασθενείς του από το να εμβολιαστούν ή ακόμα και αν απλώς αναπαράγει λανθασμένες πληροφορίες που αφορούν την αναγκαιότητα ή την ασφάλεια των εμβολίων, μπορεί να κινηθεί πειθαρχική διαδικασία εναντίον του», σημειώνει ο ΠΙΣ."
ΠΙΣ: O μη εμβολιασμός οδηγεί σε επιδημίες ιλαράς 
http://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/435779/pis-o-mi-emboliasmos-odigi-se-epidimies-ilaras

Μες το κλίμα όπου ακόμα και οι γιατροί απειλούνται να μην μιλούν, οι υπόλοιποι εμείς απλοί πολίτες που εκφράζουμε τις έγνοιες μας γινόμαστε πολύ εύκολοι στόχοι. Το ίδιο και η έχθρα ενάντια σε γονείς ή παιδιά που έχουν αμφιβολίες ή που ασκούν το νομικό τους δικαίωμα να μην εμβολιαστούν. Η δημόσια έχθρα ενάντια σε εμάς τους ¨ηλίθιους" έγινε ξαφνικά πολύ εύκολη:


Επιδημιολόγος Μιχάλης Βωνιάτης: Είναι ηλιθιότητα να μην εμβολιάζουν τα παιδιά

http://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/435169/boniatis-einai-ilithiotita-na-min-emboliazoyn-ta-paidia112

Αντί να φωνάζουμε εμείς και να καλούμε την Πολιτεία να επιβάλει στους γιατρούς να μελετήσουν καλύτερα (οι πλείστοι είναι αδιάβαστοι), και να εκπαιδευτούν στο πως να προστατεύουν και να γιατρεύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, καλούν αυτοί την Πολιτεία να μας επιβάλει δια της βίας ενέσεις με νευροτοξικό υδράργυρο και με ενώσεις αλουμινίου που διεγείρουν μια απρόβλεπτη ανοσο-θύελλα μες τον οργανισμό.

Μήπως κάτι δεν πάει καλά; Μήπως είναι τα μεγάλα συμφέροντα; Είναι η άγνοια και προκατάληψη της πλειοψηφίας των σημερινών γιατρών; Το ότι πολλοί ανάμεσα τους είναι αδιάβαστοι; Είναι η αλαζονεία κάποιων που έχουν μεθύσει από την εξουσία που τους προσδίδει το ιατρικό σχήμα;

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net
~~~~~~~~~~~~~

Η άλλη άποψη για τον εμβολιασμό των παιδιών
Η ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ – ΓΡΙΒΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
http://tinyurl.com/Alexandra-Griva-Ilara-Emvolia
Εναλλακτική διεύθυνση:
http://www.prlogos.gr/%CE%B7-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CE%AC%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B9/

Harvard Trained Immunologist Demolishes California Legislation That Terminates Vaccine Exemptions
http://circleofdocs.com/harvard-trained-immunologist-demolishes-california-legislation-that-terminates-vaccine-exemptions
εναλλλακτική διεύθυνση:
https://alethonews.wordpress.com/2015/05/02/harvard-trained-immunologist-demolishes-california-legislation-that-terminates-vaccine-exemptions

Γιατρός Γιώργος Κατσώνης

"Στην πραγματικότητα ακόμα και οι γιατροί δεν μπορούν να υποστηρίξουν με ισχυρά επιστημονικά στοιχεία την ωφελιμότητα των εμβολίων. Παρ’όλ’αυτά τα υποστηρίζουν με πάθος, κατά κύριο λόγο γιατί παρέλαβαν σαν δεδομένη τη θετική άποψη από τους προγενέστερους γιατρούς που συνάντησαν στην εκπαίδευσή τους. Ο δεύτερος λόγος είναι οικονομικός, για όσους τουλάχιστον γιατρούς δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Ο τρίτος λόγος αυτής της φανατικής και ατεκμηρίωτης υποστήριξης των γιατρών προς τα εμβόλια, είναι το γεγονός ότι η πληροφόρησή τους και η εκπαίδευσή τους μετά το πανεπιστήμιο, επαφίεται αποκλειστικά σχεδόν, στις φαρμακευτικές εταιρείες, οι οποίες βεβαίως έχουν κάθε λόγο και συμφέρον να μυθοποιούν τα εμβόλια. Για του λόγου το αληθές αναφέρω ότι εδώ στην Κύπρο το Σάββατο 6 Μαρτίου 1999 διαβάσαμε στις εφημερίδες ότι έγινε “σεμινάριο για εμβόλια”. Παρόντες η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου, εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, αλλά παρών επίσης ήταν ο Δρ. Jacques Haddad ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος του τμήματος εμβολίων της φαρμακευτικής εταιρείας MSD. Όλα τα έξοδα του σεμιναρίου (έγινε στο Γιώρκειον, ήρθαν ομιλητές από την Ελλάδα) πληρώθηκαν από τη φαρμακευτική αυτήν εταιρεία, και - για όσους διαβάζουν πίσω από τις γραμμές- σκοπός του σεμιναρίου ήταν να διαφημιστεί καινούργιο εμβόλιο τής πιο πάνω εταιρείας. Ανεξάρτητα από τις καλές προθέσεις των γιατρών, που συμμετέχουν σε τέτοια σεμινάρια, που οργανώνουν, ή χρηματοδοτούν την οργάνωσή τους, οι φαρμακευτικές εταιρείες, το αποτέλεσμα είναι η “ενημέρωση” των γιατρών για συγκεκριμένα φαρμακευτικά προϊόντα και, κατ’επέκτασιν η προώθησή των προϊόντων αυτών από τους γιατρούς. Με αυτό τον τρόπο οι γιατροί γίνονται - σίγουρα άθελα τους - όργανα του marketing των διεθνών φαρμακευτικών κολοσσών."
http://gkatsonis.blogspot.com.cy/2008/06/blog-post_12.html

~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Comments

Newswire

Mon 1 January 2018
Sat 30 September 2017
Sat 23 September 2017

Syndicate

Syndicate content Features

Syndicate content Newswire